lördag 15 september 2012

Vilken underbar dag

I morse blev det ett annorlunda crossfitpass. Jag hade bokat hallen på nätet som är de nya rutinerna. Ett möhippe gäng dundrade in strax före vi skulle köra igång. De hade bokat på det gamla sättet, i pappersform.

Så vi löste det som så att vi delade på hallen och vi fick lov att köra till tonerna av afrika:-) inte kunde vi väl låta möhipporna få en taskig start på sin dag;-)

Passet var samma som i torsdags. Tre övningar (30sek m 15 SEK vila) rullade på i 4 omgångar. Paus med idioten i 1 1/2 min sen på nästa tre stationer i samma upplägg.
Avslutade med armhävningar 20sek vila 10 varvat med högs knän på stället... Herrejösses vad kul! Men det slutade inte där, nä vi körde ett varv till med alla 6 stationer!!! Gu vilken underbar genomkörare:-) me like och det kommer bli flera gånger det lovar jag:-) brudarna imponerade som vanligt och ville aldrig sluta?!? Ha ha ha

Sen begav vi oss till Sthlm, medan pappan laddade gick tösen och jag en sväng på stan. Lite shopping blev det allt;-) men det var så mycket folk och trängsel så det var snudd på omöjligt... Så det blev ytterst lite av den saken...Men vi hann med i en go fika med glass i american style, glass med cookies! Men gudars vad gott! Vi hade en riktig mysiga idag jag och tösen:-) toppen väder och inget tjat och gnat på hela dagen. Så jag kände för att vara världens bästa mamma. Tösen fick köpa sig ett spel till Nintendo. Jepp jag blev bästa mamman i heeeela väääärlden! Min plan lyckades. Ibland är det för kul att skämma bort, särskilt när det inte tjatas om det;-)


Vi hann med att se pappan  jaga i mål, inget pers men 1.42.10 är inte fyskam:-) stolt fru är jag <3 nbsp="nbsp" p="p">
På spaning efter pappan vid målgång:-)


Och så här ser det ut efter målgång...

Nu blir det mys i soffan efter en super god kebabpizza. Planen är ett avsnitt av sons of anarchy med favvo chipsen till.... 


//A






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar